top of page
Digital plattform for inn- og utleie av arbeidskraft

Om oss

Solid kompetanse- genial idé

YTFOR en digital formidlingsplattform for inn- og utleie av arbeidskraft mellom bedrifter

Fra 1. april 2023 ble reglene for innleie av arbeidstakere via bemanningsforetak kraftig innstrammet. Dette inspirerte gründerne bak YTFormidling til å skape YTFOR – en banebrytende digital plattform for enklere inn- og utleie av overskuddsmannskap. I en tid med strenge reguleringer innen bemanningsforetak, gir YTFOR bedriftsledere den nødvendige fleksibiliteten i en stadig skiftende forretningsverden. Denne plattformen kan radikalt forandre måten du som leder administrerer arbeidsstyrken på.

Å drive en virksomhet kan til tider være svært krevende for de aller fleste ledere. YTFOR gir bedriftsledere den essensielle fleksibiliteten til å leie ekstra arbeidskraft ved behov, og samtidig tilby overskuddsmannskap til andre bedrifter. Denne tilpasningsdyktige tilnærmingen reduserer betydelig risikoen for permitteringer og oppsigelser, mens den gir bedriftene større kontroll over arbeidsstyrken. 

 

– Med YTFOR får bedriftseiere rett og slett et kraftig verktøysett som gjør at de kan håndtere arbeidskraftutfordringene, samtidig som det gir trygghet i form av fleksibilitet og kostnadseffektivitet. Uansett hva du måtte ha behov for, kan YTFOR være plattformen for deg.

YTConsult AS

EIERE

Et heleid Trøndersk selskap som ble etablert i 2022. YT ble etablert for å dekke spesialbehov innenfor rekruttering samt for å digitalisere
inn- og utleie av arbeidskraft mellom bedrifter. YT har allerede bemerkes seg som en solid aktør i bransjen. YT har tidligere utviklet flere vellykkede bedrifter og ideer. Teamet består av 3 personer, Yngve, Anita og Torben, med spesialkompetanse innenfor HR og ideutvikling, salg og ledelse, grafisk design og markedsføring.

Torben Olden
SOURCE AS

EIERE

SOURCE AS

Source as ble etablert i 2017 med hovedkontor i Trondheim.
Source er spesialisert på utvikling, teknisk
arkitektur og IT-rådgivning. Source har bred
erfaring og kompetanse både fra offentlig og privat sektor. Med sin bakgrunn og erfaring kan de bidra til at kundene velger riktig teknologi, får en god og effektiv gjennomføring og at sluttresultatet blir et solid produkt. Source har ca 20 medarbeidere og kontorer både i Oslo, Trondheim og  Sarajevo

Team YTFOR

bottom of page